Νέτα-σκέτα 19-11-2019 @ 19:37 | Δεν μου λες έχουν βγει στην φόρα χίλια δυο στοιχεία, εσύ δεν μπορείς
να τα αξιολογήσεις και να πάρεις θέση; Δηλαδή περιμένεις την φάρα
των διαπλεκόμενων [ όχι όλων] δικαστών να σου λύσουν τον γρίφο;
Η ύβρις εναντίον βουλευτών σε μάρανε; Τό ότι τέτοιου είδους τεράστια
σκάνδαλα μαζί και μέ άλλα γεγονότα βάλανε θηλιά στην χώρα και την
οδήγησαν στην πτώχευση δεν σου προκαλούν αποτροπιασμό;
Στόχο έχουν οι καινούργιοι '' ιδιοκτήτες'' της χώρας να οδηγήσουν το
την υπόθεση στην παραγραφή, αυτό δεν το έχεις καταλάβει; η στην περίπτωση που εκδικαστεί να βγουν όλοι αθώες περιστερές.Ούτε
αυτε αυτό τον έχεις αντιληφθεί; Ποιοι τους ψήφισαν να τα κάνουν όλα αυτά; Πρώτα λοιπόν ρίξε μια μούτζα στον ελληνικό λαό
::sneak.:: | |