Μια μικρή και πονηρή μουσίτσα
μου έχει πάρει το μυαλό
και όπου βρεθώ και όπου σταθώ
φωνάζω πως την αγαπώ
Δώσε μου θεέ μου αντοχές να μη κοιμάμαι τις βραδιές
να κάνουμε τρελίτσες τις μέρες και τις νύχτες
τις μέρες και τις νύχτες χωρίς ν' υπάρχουν νύστες
δώσε μου θεέ μου αντοχές αμέτρητες πάρα πολλές
Μια μικρή και μοχθηρή κουκλίτσα
με' χει κάνει ανάστατο
άστατο πολύ ακατάστατο
και από τους φίλους άφαντο