ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ .........ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ...........ΟΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ..........
Καταμεσίς στα πέλαγα
σε βρίσκω σαν σε ψάχνω
όταν για σένα ξεκινώ
δίπλα σου για να φτάσω,
εκεί να βολοδέρνεις
με κύματα αφρισμένα
γι΄αυτό μάτια μου αδυνατώ
να φτάσω κοντά σε σένα.
Κι εσύ σαν ξεκινήσεις
εκεί θε να με βρείς
να παλεύω με ανήμερα
θεριά αυτής της γης,
γι΄αυτό είναι αδύνατον
εμείς για να βρεθούμε
έχουνε τοίχη σηκωθεί
και χώρια μας κρατούνε.
Δεν έχουμε το σθένος
η δύναμη στο μηδέν
κόψανε τα φτερά μας
κι όλα μας λένε δεν,
εσύ μες τα σκοτάδια
κι εγώ στην μοναξιά
πληρώνουμε άλλων λάθη
χάνοντας την χαρά.