iokasth 21-12-2019 @ 19:58 | Ωραιο.! Μαζι σου.!
Η επιλεκτική μοναξιά μονο ηρεμία προσφέρει
και συνεπώς, τάξη στις σκέψεις μας.
Καλες γιορτές.
ΝεφΕλλη
Μοναξιά..
Η Δημιουργική απομόνωση...
Εκεί, ζούμε επιλεκτικά την απομόνωση.!
Εκεί γεννιούνται τα καλύτερα ποιήματα.!
Εκεί θα ζήσουμε την εποχή της κυήσεως
αυτών των παιδιών.
Των παιδιών της ψυχής μας.
13-10-2018 @ 21:40
Νεφέλη Ρήγα. | |