CHЯISTOS P 22-01-2020 @ 18:52 | Kαι κει, πάνω στο κότερο «Χριστίνα», του Ωνάση,
με Τζάκι , χύδεν καύλα τους, -μην τύχει και χαθεί-
δίπλα την είχε ο Τέλης μας (παρθένα – μην την χάσει- )
καθώς στην ξάπλα αγνάντευαν το απέναντι νησί
Κι απάνω εκεί, η Τζάκι μας, που κάτι είδε η ίδια
αναρωτώντας λέει του, - στ αλήθεια !- « -Τελη, Τέλη !»
μ’ άθελα, λέει, στο στόρυ μας, του σκούντηξε τ’ αρχίδια
κι εκειός άλλα νομίζοντας της λέει πως « Ντεν μπορεί» !!!!
| |