Να σου μιλώ
Με την ομίχλη των λιμανιών
Με το θυμίαμα της εκκλησίας
Με τη μυρωδιά του γιασεμιού.
Να μην αφήσω το χρόνο να σε κλέψει
Ρίζες η λησμονιά μη βγάλει
Γεια σου Γιώργο ! Όμορφη η δημιουργία σου, γεμάτη τρυφερότητα και προσμονή...
Αν το έγραφα εγώ, το "Με" των τριών στίχων σου θα τα έκανα "Για" , αλλά αυτό είναι αποκλειστικά δικιά μου θεώρηση...