**Ηώς** 09-02-2020 @ 10:07 | Δε συνηθίζεται η απώλεια...
ένας μόνιμα κατεστραμμένος ουρανός
στέκει καθημερινά πάνω απ'το κεφάλι σου
κι ας λένε οι πολλοί...
μην τους ακούς...
-ο άνθρωπος γεννιέται και πεθαίνει από έρωτα
όλα τα υπόλοιπα...
απλά υπάρχουν γ'υρω μας.....
κι εμείς, μηχανικά περιστρεφόμαστε
ανάμεσά τους...
Καλημέρα Γιώργο!
Φωτεινή Α.Κ ::angel.:: | |