Mantas TH 14-04-2020 @ 17:55 | Η ζωή είναι ένα απραγματοποίητο ταξίδι σε ένα γαλάζιο πέλαγο που το φωτίζει ένας ολόλαμπρος ήλιος που το φως του χαρίζει και διαμορφώνει το ωραίο το όμορφο το υψηλό. Την κατεύθυνση αυτού του ταξιδιού την ορίζει η πυξίδα του προσωπικού ονείρου του καθενός/μιάς' όμως τα αναρίθμητα κύματα και καταιγίδες τις περισσότερες φορές αλλάζουν αυτή την πορεία και συνήθως τη βουλιάζουν στο πεζό της συνήθειας, της ανάγκης, της θυσίας, του χρέους όπως αυτό ορίζεται από τον αριθμητικό κατά κύριο λόγο κανόνα της συλλογικής επιβίωσης. Μες σ' αυτό το αέναο σύστημα η ποίηση, η τέχνη γενικά προσπαθεί να υπηρετήσει αυτή την αρχική κατεύθυνση αυτό τον αρχικό ονειρικό σχεδιασμό, που αναβλύζει από τα ευαίσθητα ζώπυρα της ψυχής, ...αλλιώς δεν έχει νόημα, αλλιώς δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Έτσι λοιπόν αγαπητή φίλη Λεονόρα ... στην ποίηση όλα είναι δυνατά και εφικτά | |