smaragdenia 17-04-2020 @ 11:07 | Θεέ μου δεν αντέξαμε
να ζούμε στην αλήθεια
θέλαμε να πιστεύουμε
μόνο στα παραμύθια
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΘΙΜΕ
ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ,,,,ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....
ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ
ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΝΕ , ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ , ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟΙ
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ........
::no.:: ::no.:: ::no.:: | |