heardline 19-04-2020 @ 16:44 | Χριστός Ανέστη φίλε Κώστα.
Ακριβώς η του απείρου ευθεία, είναι με
γνώμονα τις μαθηματικές σκέψεις και
θεωρήσεις, ''μη πεπερασμένη'', αλλά
έλα που εν τη πράξει, άλλο βγαίνει
αποτέλεσμα...
Δεν έχει δηλαδή τέλος. Η αγάπη όμως έχει
όρια και συνεπώς τέλος. Μη βλέπεις πάντα
τι γράφουν, δεν είναι πάντα το σωστό.
Αν η αγάπη ήταν έτσι, δε θα είχαμε δια-
ζύγια και πολέμους, αλλά εδώ βλέπεις τι;;
Να χαίρονται με τον πόνο και να πονούν
με τη χαρά.
Να είσαι καλά και να περνάς καλά, αυτό μας
αξίζει.....
::hug.:: ::hug.:: | |