Μικρούλικο παραπονιάρικο
ψυχούλικο και χαδιάρικο
ξέρω ότι σε βασάνισα πολύ
μα τώρα ξαναγύρισα
γη και ουρανό κίνησα
για να πιστής ότι για σένανε ζω
και πόσο σ' αγαπώ
Δεν θέλω να' σαι λυπημένο
θέλω να' σαι πάντα ευτυχισμένο ρεφρέν
μην μου σχίζεις την καρδιά
μικρούλι στιλάτο μου
χαδιάρικο μωράκι
θέλω να νιώθεις χαρά
Μικρούλικο παραπονιάρικο μου
φατσούλικο χαδιάρικο
δεν έχω τίποτ' άλλο
βάσανο μεγάλο
δεν θέλω να μου είσαι μαραζωμένο
πεθαίνω απ' τον πόνο
θέλω να' σαι ευτυχισμένο
για μένανε και μόνο
Δεν θέλω να' σαι λυπημένο
θέλω να' σαι πάντα ευτυχισμένο ρεφρέν
μην μου σχίζεις την καρδιά
μικρούλι στιλάτο μου
χαδιάρικο μωράκι
θέλω να νιώθεις χαρά