Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271236 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Ένα κοχύλι του γιαλού
Καλή Κυριακή, αγάπη και έρωτας συνέχεια, μικρούλι!! σας ευχαριστώ πάντα.
Σου έχω απόψε καλή μου
μια μελωδία, στα χείλη
κλεισμένη μέσα στη ψυχή μου
σ` ένα μικρό κοχύλι.
Το έδεσα με κορδέλα μπλε
στο έκανα δωράκι
θα σου μιλήσει, εαυτέ
θαλάσσης, στολιδάκι.
Μια μουσική θα απλωθεί
θα σου μιλάει η καρδιά
γλυκά θαρ` θει να σου δοθεί
του δοξαριού, η λαλιά.
Ένα κοχύλι φίλντισι
δώρο θα σου το στείλω
για να κρατά τη θύμηση
και την αγάπη φίλο.
Θαρ` θω μέχρι το δειλινό
κι` άλλα θα σου φέρω
την Πούλια, τον Αυγερινό
κι` αυτά θα στα προσφέρω.
Ένα κοχύλι του γιαλού
να σου γελούν τα χείλη
τη γλύκα θα` χει του φιλιού
κι` άσπρο ένα καντήλι.
26-7-2020
Αδαμοπούλου Γεωργία
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
2
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Έρωτας & Αγάπη
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
ΑΜΑΡΥΛΙΣ
©
26-07-2020 @ 09:16
Αγιοβλασιτης
26-07-2020 @ 17:41
::theos.:: ::theos.:: ::hug.::
Celestia
27-07-2020 @ 05:20
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 17%