Καλημέρα σε όλους, ένα ταξίδι η ζωή μας , ας το ταξιδέψουμε......
Ανυπόστατες οι σκέψεις συνεχώς μας τυραννούν
μας κυριεύουν μας πονάνε και πασχίζουν να σωθούν
στο μυαλό μας με το πείσμα κατοικούνε και θαρρούν
πως για πάντα στην ζωή μας με το ζόρι θα σταθούν.
Κι αν υπάρχουνε στιγμές που να μην μπορούν
να σταθούν μες την ζωή να μας φέρουν ευτυχία
και τ΄αστέρια κι αυτά με την σειρά τους απορούν
που δεν ψάχνουμε μες την ψυχή να βρούμε μια αξία.
Έρχεται από μακριά η χαρά και με απορία μας κοιτά
κι αυτή αναρωτιέται την καρδιά γιατί κρατάμε
μπαλωμένη και δεμένη με διπλά , τριπλά σχοινιά
στην απόγνωση , στην λύπη με ευκολία πως πετάμε.