Για Αγιοβλασιτης
---------------------------
-Δείχνεις άνθρωπος με γνώσεις
και αρίστη διαγωγή,
μα ο γιος του Νικηφόρου
θα σου κάμει αγωγή,
Και ευθύς μετά, η Θέμις
θα σου ρίξει μια καμπάνα,
πιο τρανή, απ' ότι , τότε,
στην πολύτεκνη τη μάνα.
::hug.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο