[align=center][B][font=Palatino Linotype][color=navy]να με φιμώσεις μπορείς αλλα θα κραυγάζουν κι οι πέτρες
τόσα κυκλώπεια λιθάρια που απο το χώμα εχω βγάλει
ή μηπως έβγαλε ο Θεόςμου με τα δικάμου τα χέρια
για να φυτέψει δεντρά να περιτειχίσει απ’τις γάτες
δέντρα στο μάτι μικρά αλλα για σένα εμπόδια μεγάλα
διότι αναπτύχθηκαν με έγνοιες καθώς παιδιά των ανθρώπων
τώρα ζητάς μ’ενα τράβηγμα εκεί τσιμέντο να γίνει[/align][/B]