Πως κι αυτόν τον καημό να δεχτώ,
αν σ’ εσένα ξανά δεν ποντάρω
σε πελάγη βαθειά θ’ ανοιχτώ
τα όνειρά μου, κι εγώ, να φουντάρω!!!
Πολύ όμορφο ΟΛΟ!!! ::yes.:: ::up.::
...ο τίτλος τέλειος ::yes.::
& το τραγούδι πανέμορφο♥
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο