aridaios 14-12-2020 @ 00:13 | φλυαρώντας σιωπή
στη ρέουσα άρνηση!
φλυαρώντας σιωπή ::hug.::
Σοφία.
Αναρωτήθηκες...
Τι σημαίνει αν δεν αντέχεις τη σιωπή;
Τι κάνει η σιωπή στον εγκέφαλο;
Τι είναι η σιωπή και πώς η σιωπή μας επηρεάζει ;
Πώς μπορείς να σταματήσεις τη συνεχή συζήτηση μυαλού;
Πώς μπορείς να σταματήσεις τη συνεχή συνομιλία εγκεφάλου;
::hug.:: | |