Είχαμε γίνει ένα, εγώ κι εσύ
δυό σώματα που είχαν, μία ψυχή
ζούσαμε ο ένας για τον άλλο
και ξέρω πως δεν υπερβάλλω.
(Γι αυτό να ξέρεις...)
Ρεφρέν.
Θα είμ εκεί κι ας λείπω
κι όταν θ ακούς το χτύπο
τις νύχτες θα ξυπνάς
το χτύπο απ' την καρδιά μου
κι ας είσαι μακριά μου
και θα μ αναζητάς.
(και θα παραμιλάς).
Είχαμε γίνει ένα, εμείς οι δυό
ζούσες μόνο για μένα,το ίδιο κι εγώ
σαν σφαίρα δέχτηκα μια νύχτα
την ξαφνική σου καληνύχτα.
(Γι αυτό να ξέρεις...)