Μένω ακίνητος
μπορώ να κινηθώ αλλά δεν το κάνω
λόγω της παράλυσης του θέλω με το πρέπει,
του συναισθήματος με τη λογική.
Παρόλο ότι λάμπεις σαν διαμάντι
γύρω σου υπάρχει σκοτάδι.
Κάποια φωνή με διατάζει από το βάθος να κινηθώ,
του κάκου δε μπορώ ,είναι όνειρο
και τα όνειρα είναι σαν τις χαμένες ψευδαισθήσεις.