Ένας έξοχος στοχασμός,
με βαθιά μηνύματα...!!!
Γροθιά στο στομάχι η αναφορά σας στην Σπιναλόγκα !!!
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
Μήπως θυμίζουν τα χωριά μας, κυριολεκτικά και μεταφορικά,
"σύγχρονα λεπροκομεία" και οι Ηλικιωμένοι μας έρημοι και εγκαταλειμμένοι στην τύχη τους...
Βουτηγμένοι στην ανασφάλεια, την απόγνωση, την απομόνωση,
ζώντας το μαρτύριο της σταγόνας...μια "'σύγχρονη Σπιναλόγκα"...
"Μακρύ αγκάθι"
Πολλά τ' αγκάθια για τους Ηλικιωμένους μας... στο δρόμο για την "Ελευθερία"...