τώρα πως έφτασα ως εδώ θα σε γελάσω
επίσης ,οχι ,δεν ξερω γιατι γράφω
ούτε πώς σταθηκα όρθιος
ξερω μονο πως θελω καθαρό αέρα
πουλιά,δελφίνια και φαλαινες
να κολυμπούν διπλα μου
κι ένα κοριτσι να μου δινει το χερι της
όταν -κατα καιρους-αγκαλιαζω το χωμα