iokasth 20-03-2021 @ 13:12 | Μου αρεσε πολυ !!
Το ποτάμι στην θάλασσα
τρέχει,
αγκαλιά του την έχει,
τριγύρω του βρέχει
βραχάκια υφάλους και ξερες,
ετσι περνούν -με παιχνίδια-
τις πιο όμορφες μέρες.
Με σταγόνες δροσιάς
και με ήλιο τις χτίζει
και η θάλασσα, γεύση αγάπης,
στο ποτάμι χαρίζει...
Ν.Ρ. | |