ΜΥΣΤΗΣ 27-04-2021 @ 17:20 | είπαν πως γέλασες και να γελάσεις δεν επιτρέπεται
δεν το σηκώνει η κρισιμότης της καταστάσεως
κι αν δεν αλλάξεις την έκφρασή σου πως τότε ενδέχεται
να δικαστείς για υποκίνηση επαναστάσεως
ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ
ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!! ,,,,,,
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ !!! ,,, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! ,,,
::1255.:: ,,, ::theos.:: ,,, ::1255.:: ,,, ,,, ::382.:::
/// | |