αναρωτιέμαι που το έχεις το μυαλό σου
φτωχή καρδιά μου και συνέχεια την πατάς
κι ύστερα ψάχνεις για να βρεις τον εαυτό σου
μες τα σκουπίδια τα κομμάτια σου μετράς
πάλι προδόθηκες
πάλι σταυρώθηκες
πάλι σε λάθος άνθρωπο
πήγες και δόθηκες
πάλι προδόθηκες
πάλι σταυρώθηκες
βρήκες μια λάθος αγκαλιά
και παραδόθηκες
αναρωτιέμαι που το βρίσκεις τόσο θάρρος
και πέφτεις θύμα για ακόμα μια φορά
ήταν τα μάτια της ένας σβησμένος φάρος
που σε οδήγησε ξανά στη συμφορά