iokasth 12-06-2021 @ 22:09 | Πάρα πολύ ωραίο, γεματο θαυμασμό όπως αξίζουν....
Πολλοί ζήλεψαν την εποχή τους.
Είναι απίστευτο που τόσο λίγοι άνθρωποι τα εβαλαν με θεριά..
Λίγοι, αλλά ψυχωμένοι.
Τι να πρώτο γράψεις , μπορούμε να πούμε οτι ναι, μείναν αναντικατάστατοι.
Τα Σέβη μου.!!
ΝεφΕλλη | |