Ηypocrisy 18-06-2021 @ 07:54 | Κάποτε θα καταλάβεις ότι έχεις μέσα σου κάτι πιο θεϊκό από το μηχανισμό του πάθους, από τα σκοινιά και τη σπασμωδική κίνηση της μαριονέτας.
Μάρκος Αυρήλιος
Τραγούδι λευτεριάς είναι η απόλαυση, μα λευτεριά δεν είναι. Είναι των παθών μας άνθος, μα όχι ο καρπός τους.
Αγνώστου
Η ελευθερία έγκειται μόνο στην εσωτερική μας ικανότητα να επιλέγουμε διαφορετικά δεσμά: τα δεσμά της επιθυμίας και του εγώ ή τα δεσμά του φέγγους που φωτίζει τη ζωή μας.
Ασίς Σρι Μανταβα
Οι απολαύσεις της σκέψης παρατείνουν τη ζωή τόσο, όσο οι απολαύσεις του σώματος τη συντομεύουν.
Μπουάστ Π.
Θα'πρεπε να μπορούμε να κάνουμε διακοπές στα Σόδομα και στα Γόμορρα.
Στρέιζαντ Μπάρμπαρα
https://www.youtube.com/watch?v=OecIHzEwhDw
::hug.:: | |