Όταν πηγαίνω στο μπάνιο να χεσω
σκέφτομαι τα πρόσωπα αυτών που μισώ
Αυτών που με αδίκησαν
Αυτών που με καλουπωσαν
Αυτών που πίστεψαν πως δεν θα κάνω προκοπή
σε τούτη τη ρημαδα τη ζωή
Και έτσι το σκατο
βγαίνει πιο εύκολα
Δεν τσούζει ο κωλος
Δεν πονάει το έντερο
Αντιθέτως επιτυγχανεται
μια συνεχής ροή
η οποία με ανακουφίζει
και μου επιτρέπει
να φάω ένα τοστ
να διαβάσω ένα Μίκυ Μάους
η να παίξω λίγο με το Game Boy μου