Αγιοβλασιτης 19-08-2021 @ 15:32 | Σε κάποιους είναι εύκολα τα λόγια Χρήστο...
Σε κάποιους άλλους είναι δύσκολα( και μπορεί να τσακίσουν κόκκαλα)
Οι φατσούλες είναι η ανώδυνη λύση...
Και πολύ σημαντική βέβαια! δείχνεις στον άλλον ότι τουλάχιστον τον πρόσεξες, τον διάβασες, ασχολήθηκες μαζί του...
Εγώ τις Προτιμώ από το τίποτα
::hug.:: | |