Antiope11 07-10-2021 @ 21:58 | .
Iraqi akoma pisteueis oti i PornoSYKIA mas den petakse ton Oktwvrio tou 2011 gia Melvourni??
Mpravo threftari mou!
Re VLAKA an den eixe petaksei kathe mera tha to eixe kamari opws tote me ton "BORIDH" re HLITHIE palio KOPANE ............. eidika autes tis meres pou tou kanw kai afierwma meta apo 10 xronia sto DISASTER taksidi tou.
Ksypna SkatoprezoVLAKA se ta.i.zei "ligmena" ohne Ende!
. | |