ξυπνάει νωρίς
κόβει μια φέτα σκοτάδι
κανει καφέ
και μοιράζεται το τσιγάρο
μ'ένα αστέρι που τρεμοπαίζει,
Ονειρεύεται χαρές ,γιορτές ,τσιμπούσια
καθως ντύνεται τα ρουχα της δουλειάς
Νωρις ξυπνάει κοβει μια φέτα σκοταδι
και ζωγραφίζει τα μάτια της
Μην τον φοβάστε