εύκολο να θυμηθείς είναι εύκολο και να ξεχάσεις
όποιος θυμάται Θεό ζεί και όποιος λησμονά πεφτει θύμα
και άν δεν πεθάνει τελείως εχει ζωής ενέργειας απώλεια
θαύματα τόσα πολλά και θεάματα και διαφημίσεις
να λησμονούμε μας κάνουν τα τόσα ανόσια και ανούσια
πώς να ξεχάσεις τη λήθη να αναμνησθείς τη σωστή ζωή;
με τις παλάμες τα μάτια σκέπαζε κλείνει ετσι η διαρροή!