Αυτός που το πήρε σίγουρα είχε Aλτσχαιμερ, αλλά δεν πρόλαβε να θεραπευτεί !
Η συνταγή του Viagra !
Την συνταγή μάλλον την πέρασες στο ντούκου !
Φταίγαν τα χρόνια, ή ...το πάθος της μικρής ;
ή μην ο πόθος σου, ανέλπιδα, για «κούκου»
μιας «κοκονούλας» μαραμένης και νεκρής…
--« Ένα να παίρνεις μοναχά στις έξι ώρες
κι είναι το χάπι αυτό αρκούντως ισχυρό
να προκαλέσει επιπλοκές θανατηφόρες »…
- μα πού ν’ ακούσει το μυαλό σου φυρό -
Κι έπαιρνες έξι σωρηδόν σε κάθε ώρα
κι είπες : -- Ας γίνει, ό,τι γίνει, δυνατά !
να ‘χω να «σπρώχνω» φορτηγό στην ανηφόρα
…να δει κι μπέμπα οργασμούς απανωτά !
……….
ΥΓ :
Έτσι μου φέρανε για σένα το μαντάτο
σαν τα κακάρωσες νωρίς ένα πρωί ! :
Οτι σε βρήκαν με τον π****ο κοτσονάτο …
…πού ‘καναν τρύπα, για να κλείσει το …κουτί !...
-.-
Χρήστο....
άκουσα σήμερα στις ειδήσεις, ότι το βιάγκρα ίσως είναι ένα όπλο στην αντιμετώπιση του Αλτσχάιμερ...
Σκέψου τώρα τι έχει να γίνει... ::hug.::
Χρήστο για να αναθαρρησουν όλοι οι άνω των - ήντα μια μαντιναδα:
"Μόνο του γέρου η ψωλη
κάνει καλό γαμησι,
γιατί αργεί να σηκωθεί,
Κι αγανακτα να χυσει!"
Ελπηνορα, "κι αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας"
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο