Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132760 Τραγούδια, 271259 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1253)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9278)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
Σώπα ψυχή μου
Καλημερα_ε_
Πρωτοχρονιά παραμονή
Πρωτοχρονιά παραμονή
και τη γλυκιά τη προσμονή
πίκρα την κάνει
κουλουριασμένη στη γωνιά
δεν ήρθε λίγο το χιονιά
να μου ζεστάνει
Με της χρονιάς την αλλαγή
βάζω στα όνειρα φραγή
και στη χαρά μου
δεν ήρθε να μου ευχηθεί
η σιωπή μόνο, ηχεί,
σώπα καρδιά μου
Σώπα καρδιά μου και μην κλαις
πρωτοχρονιές κι άλλες πολλές
ζήσαμ' οι δυο μας
και αν ακόμα μια φορά
δεν κάνει τη διαφορά
στο τυχερό μας
Πρωτοχρονιά, παραμονή
τέλειωσε η υπομονή
κι η αντοχή μου
σβήνω τα φώτα, τα κεριά,
αύριο θα 'χει ξαστεριά
σώπα ψυχή μου
Σώπα ψυχή μου, ηρέμησε
και τα ποτήρια γέμισε
μαζί να πιούμε
με άλλο μάτι η ζωή
να μας κοιτάξει το πρωί
ας ευχηθούμε.
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
9
Στα αγαπημένα:
1
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Αταξινόμητα
Ομάδα
Αταξινόμητα
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
ΛΥΔΙΑ_Θ (Σοφία)
©
04-01-2022 @ 10:50
ΛΥΔΙΑ_Θ
04-01-2022 @ 10:50
https://youtu.be/CmjYwgm9nrI
ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ
04-01-2022 @ 12:14
::theos.:: ::love.:: ::theos.::
νησιώτης1959
04-01-2022 @ 13:24
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!!
malkon64
04-01-2022 @ 14:43
Υπέροχο !!!!!!!!! ::yes.:: ::theos.::
Αγιοβλασιτης
04-01-2022 @ 15:51
::theos.:: ::theos.:: ::hug.::
Μπόσινας Νίκος
04-01-2022 @ 22:06
Πολύ όμορφο!
Κοσμάς Δ.
05-01-2022 @ 06:22
Πάρα πολύ ωραίο!!! ::kiss.::
inokrini
06-01-2022 @ 20:39
::love.:: ::love.:: ::love.::
Euler2
12-01-2022 @ 17:26
::theos.:: ::theos.:: ::theos.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 12%