frasd85 24-01-2022 @ 08:07 | Πραγματικά μοναδικό....
πίνακας απο της ψυχής
το φωτεινό μελάνι
που ανθρώπου χέρι δεν μπορεί
ποτέ να ξανακάνει. Γτ καθε ενας μας ειναι πραγματικα μοναδικος...
βούτηξα ξαναβούτηξα
μες στης ψυχής τα βάθη
να βρω τι θέλει η καρδιά
να νοιώσω όλα τα πάθη
Δυστυχώς τα πάθη είναι παντα στον δρόμο για να βρούμε τι θέλει η καρδιά, σαν παραπλανητικός χάρτης | |