Δε θέλω να σου πω
εκείνα που πιστεύω
δεν έχω άλλη αγάπη να πληγώνομαι
δε θέλω να σκεφτώ
όσο κι αν λιγοστεύω
τα λόγια σου μαχαίρια και σκοτώνομαι
Όσα ζήσαμε μαζί
πήγαν όλα πια χαμένα
σε μια κούτα όσα μου είπες σ' αγαπώ
όσα ζήσαμε μαζί
κι έχεις πάρει από μένα
ήταν ψέμα που δεν έχει γυρισμό
Δε θέλω μια ζωή
που όσο κι αν θυμάμαι
ήταν εκείνη που με φέρνει στο γκρεμό
δε θέλω να είσαι εσύ
τις νύχτες που κοιμάμαι
κάτι αόριστο που μένει κάπου εδώ