κάνουν εκείνο που ξέρουνε όλοι οι γιατροί ανεξαιρέτως
όμως κανένας γιατρός δεν γνωρίζει εκείνο που πρέπει
άλλα του χρειάζονται του ασθενούς άλλα κάνουν εκείνοι
νομομαθής ιερέας και ιατρός ένα θα έπρεπε να είναι
όμως αυτούς και τους τρείς η παγκόσμια δύναμη ορίζει
γίνε διαφορετικός απ’ τον κόσμο ανώμαλοι ειν’ όλοι
δάκτυλα πέντε του ζώντος Θεού να γνωρίσεις να πιάσεις