Το άγχος το στρες και την αγωνία
τα ζούμε ακόμη από τα σχολεία
πρέπει με τα χρόνια να αποκτήσουμε τίτλους
να έχουμε χρήμα, να μπούμε σε κύκλους.
Ζήσε τις ώρες που σου μένουν πριν νυχτώσει
το σήμερα είναι ποιο καλό από μια ζωή
δεν ξέρεις αύριο τι θα σου ξημερώσει
δεν ξέρεις αύριο αν θα υπάρχεις στην ζωή.
Την αλήθεια την κόλαση και την ανεργία
τα βρίσκουμε βγαίνοντας απ’ τα σχολεία
πρέπει με μανία να διαλύσουμε μύθους
την ζωή να κρατήσουμε στους δικούς μας τους χτύπους.