« Ακρόνειρο » 18-09-2006 @ 20:14 | Κάποτε θα καταλάβουν οι ήρωες του ποιηματός σου (αλλά θα είναι αργά) πως οταν γαμούσαν το πλασματάκι αυτό,γαμούσαν την ζωή τους και μετά σαπίζαν μέσα τους και δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι παίζει..Μετά από χρόνια το πλασματάκι αυτό,έγινε γιατρός και έσωσε τις ζωές των γαμιάδων του..
Να είσαι καλά φίλε εσύ και οι ευαισθησίες σου.. | |