Αυτό το τραγούδι το εγραψα και το αφιερώνω σε μια κοπέλα που την αγαπώ ακόμα,ευχομαι να γίνει κάποτε αυτό.Επίσης το είχα δώσει τον Νότη Σφακιανάκη αλλά εκείνος δεν του άρεσε.Δεν πειράζει αλλά η προσπάθεια μετράει.(ΦΟΙΒΟΣ1)
Κλείσε τα μάτια και μην φοβάσαι
νιώσε σαν όνειρο και να θυμάσαι
πως σε φιλάω παθιασμένα
γιατί είμαι εγώ εδώ μόνο για σένα
Κλείσε τα μάτια και ακολούθησέ με
σε ουράνιους τόπους περπάτησέ με
γιατί χωρίς εσένα είμαι μονάχος
απελπισμένος - έρμος - ζωμάχος*
Κλείσε τα μάτια και φαντάσου
πως είμαι ατόφιος ορθός μπροστά σου
νιώθεις να πάλλονται τα σωθικά μου
αγάπη - είναι μου - παρηγοριά μου