Kat´arxas autos pou dinei to Onomatepwnymo tou dimosia edw mesa ii tha einai kapoios epaggelmatias stixourgos ii kapoios syggrafeas pou ton kserei i misi Ellada toulaxiston.
Tipota apo ta dyo!
Kapoio troll apo ta 2 pou kykloforoun edw mesa apo to 2007 gia na "dwsoun" kapoio stin psyxra me ton pio "poustiko" tropo.
Poios apo tous 2 les na eftiakse auto to fake profil dinontas ta stoixeia mou stin psyxra xwris kan tin adeia mou??
Kapoios ypoulos PoustoTSOGLANOS apo Ierapetra meria pou mou exei ftiaksei kai sto fb 2 poustika fake profil gia na me disfimisei ii kapoia SkatopornoSYKIA tou Psiloreiti pou einai kai to kyrio tis hobby tis.
Stin periptwsi sou den prepei na pas makria .................. enas apo tous 2 pou se livanizei kai se pleurizei san pontikomami tis logotexnias opws esy PornoSATYRE mou.
PornoSATYRE pes tin AMARYLIS na asxoleitai me to ergoxeiro tis kai na min xwnetai stis dikes mas antiparatheseis giati tha ksexasw ton sevasmo pou kakws tis edeiksa.