Colourful Windmill 10-09-2022 @ 00:03 | Οσα ποιηματα σου διαβασα μεχρι τωρα ειναι πανεμορφα, με εναν ρομαντισμο που σπανιζει πια. Μου αφηνουν μια αισθηση γλυκια, απαλη κι αναλαφρη, σαν χαδι...ακομα κι αν το νοημα ειναι "πικρο". Μια ευγενεια ψυχης αν θελεις...
Μπραβο! | |