An endless sense of soul and an eternity of love... the cure
o λόγος μου είναι ό,τι θελω και μπορω
-και ό,τι λαμπει απο ψυχής
δεν αντικαθίσταται απο ψυχης-
στην αντιθετη: δεν συναινω, δεν συμφωνώ, κοινως δεν υποσχομαι.
αυτo όλο, ειναι και ο μονος λογος που δεν χρειαστηκε ποτε,
να δωσω μια υποσχεση.