Σίγουρα είναι πληγή το θέμα των πυρκαγιών
που φοβάμαι πως λόγω της κλιματικής αλλαγής θα γίνεται όλο και πιο έντονο...
Όσον αφορά την τελευταία στροφή όμως ,
έχω να παρατηρήσω ότι στις δυτικές δημοκρατίες
δεν υπάρχουν θρόνοι...
Υπάρχουν μόνο εκλογικά αποτελέσματα που πρέπει να τα σεβόμαστε...