τόση ντροπή δεν βαστώ ντροπή τετοια δέν την αντέχω
άλλες ντροπές τις μπορώ μα αυτήν τη ντροπή δεν αντέχω
με των αρχόντων τις πλάτες μαγκιές ποικίλες να κάνω
παλληκαράς για το show τάχα στην εξουσίατους ενάντια
μόνο για την ταμπακέρα ποτές δέν είπα κουβέντα
που είναι σατανιστές κι απο μένα πιό πρίν πουλημένοι
και να αφισοκολλώ απ’ την πρωτεύουσα όλα όσα μας στέλνουν