Περίεργα ταυτιστήκαμε,
σε μιά αλλη επαφή ζούμε
που δεν γνωρίζαμε,
θα είμαστε σε ουδέτερες
σκέψεις παλι μαζί, εκεί
που η πραγματική αγάπη
δεν τελειώνει ποτέ απλά...
δεν επιλέξαμε αυτήν την
ανύπαρκτη διάσταση, οι
αντοχές μας, δεν βοήθησαν
να ξεπεράσουμε όλα τα
εμπόδια,που σου υποσχέθηκα