Αntiοpe11 05-11-2022 @ 19:01 | Χο χο χο και χα χα χα
φάε μια παλαμιά σκατά
Η ζήλια φέρνει ζήλια
κι ανάβει σου καντήλια.
Πομάκε της Κουδρίας
της Ανω Γκατζολίας,
πριν γίνεις κομματάκια
μάζεψε τα νευράκια.
Γελάνε τα μουστάκια
σ' όλα τα φασιστάκια
που σε χουν πάρει πρέφα
γέρο παλιοΓΚΟΦΡΕΤΑ.
Που το Γιορμά ζηλεύεις
κι ας τον κοροϊδεύεις,
Πρότυπο σου χει γίνει,
χαρμάνι σε αφήνει
κι η εμπλοκή σε κάνει
σαν το καλό χαϊβάνι
να τον ρωτάς γουρούνι
αν πάει στη Μελβούρνη.
| |