πως κάποιους ανθρώπους
τους αγαπάς σιωπηλά..
σιωπηλά τους ερωτεύεσαι .
-κι έτσι είναι όλοι οι άνθρωποι -αυτοί οι κάποιοι-
θα το αντιληφθούν σαν βρουν τον εαυτό τους
σ)τα μύχια τους.
είμαι κι εγώ ένας από αυτούς.
χρηστού -ανθρώπου- γέννα (μήπως τι άλλο να σημαίνει το ΄΄καλά΄΄;) .