τί θα κάνουμε με τους κακούς απολίτιστους τούρκους
μόνο οι καλοί και πολιτισμένοι ισραηλίτες μας σώζουν
όταν αυτοί εξοντώσουν παντού τους κακούς μουσουλμάνους
με τους καλούς που θα μείνουν θα έχουμε ειρήνη για πάντα
μόνο στο εξής δεν θα τρώμε χοιρόνια και σαλιγκάρια
για να μας αγαπούν θα σκοτώνουμε τις αγελάδες
όμως ανώδυνα μόνο τσακίζοντας το κρανίοτους
θα κατοχυρωθεί της πορνείας το δικαίωμα με νόμο
αλλα της περιτομής δεν θα επιβληθεί η υποχρέωση