με έγκλημα τρέφεται ο άνθρωπος τάχα πολιτισμένος
και όποιον ο Θεός αγαπά, κάνει αυτό που τρώει να ξεράσει
σε όποιον ο Θεός εχει λίγη οργή, να το φάει τον αφήνει
και ύστερα κόλαση αυθημερόν τιμωρία του επιφέρει
και όποιον ο Θεός με μεγάλη οργή να πατάξει σκοπεύει
δίχως μεγάλη ποινή για πολύ καιρό τον αφήνει
φράξε το στόμαμου Θεέ εν αμαρτίαις μή βγάλω προφάσεις