σήκωσες το όρος πάντως τους έκανες να το πιστέψουν
μπόρεσες να υπερνικήσεις τον εγωισμό των ανθρώπων
που είναι και απο τα βουνά πιό ασάλευτη η άδικη γνώμη
ο έρως εσύ εισαι τα πάντα που δημιουργεί και δαμάζει
που συντηρεί το καλό κι όλα τα άχρηστα ανακυκλώνει
σύγχρονος αλλα και άχρονος και απανταχού κυβερνήτης
και νικητής οταν χρειάζεται της αγύριστης πίστης